Trebate inventurne oznake ili etikete, deklaracije za robu, ali u količinama zbog kojih se ne isplati kupiti printer? Možemo ih otisnuti za vas!

Tisak naljepnica je djelatnost kojom se svakodnevno bavimo. Trgovačke kuće traže od dobavljača da sva roba ima barkod - u većim trgovačkim lancima, to će biti uvjet. Velik dio proizvođača je već na neki način riješio pitanje označavanja proizvoda, nabavkom vlastitih printera za deklaracije ili tiskom kodova na ambalaži proizvoda. Ipak, neće uvijek sva roba biti isporučena s kvalitetno otisnutim kodom, pa će slijedeći u opskrbnom lancu morati nadoknaditi nedostatak.

Drugi scenarij u kome vam može koristiti naša usluga je potreba da zbog automatizacije unosa podataka u interni informacijski sustav označite barkodom određeni broj predmeta, osnovnih sredstava, lokacija, iskaznica/propusnica...

U većini slučajeva nabavka printera za etikete je dugoročno najbolje rješenje. Ipak, ako znate da ćete trebati samo mali broj etiketa u duljem periodu, ili seriju - dvije specijalnih etiketa posebne namjene, isplativije je naručiti tisak kod nas. Uz narudžbu barem dan ili dva unaprijed, možemo na različitim materijalima otisnuti

  • naljepnice s barkodom, tekstom, grafikom, specijalnim simbolima
  • deklaracije, privjesnice na papiru ili PET foliji;
  • tekstilne ušivne ili samoljepljive etikete za odjevne i druge proizvode tekstilne industrije;
  • inventurne etikete za označavanje osnovnih sredstava na 3M materijalu najviše kvalitete, trajnosti najmanje 5 godina na otvorenom i neograničeno u zatvorenom prostoru.
 
 
 
 
Pošaljite nam upit - odgovaramo istog dana
 
  Usluge - Sve