Software za printere i terminale

BarTender

Programi za printere:

Uz svaki Citizen printer priložen je CD s izvrsnim Seagull Scientific driverima i BarTender programom za dizajn i tisak naljepnica u "lakoj" ili UltraLite verziji.

Prvih 30 dana korisnik BarTender Ultralite programa ima priliku isprobati sve napredne funkcije "najjače" Enterprise verzije. Ako tijekom probnog perioda zaključi da mu treba profesionalna verzija, licencu programa može kupiti neovisno o printeru. U suprotnom, nastavlja koristiti UltraLite verziju bez ikakvih vremenskih ograničenja.

BarTender, vodeći software za dizajn etiketa dostupan je u više verzija:

Licencirani software
Basic,
Professional,
Enterprise,
RFID Enterprise,
Print Server Enterprise
Trial, odnosno probna verzija
dostupan na Seagull Scientific web stranicama, prvih 30 dana radi kao puna Enterprise (mrežna) verzija
Ultralite
isporučuje se uz Citizen printer, prvih 30 dana radi kao puna Enterprise verzija, nakon toga korisniku ostaje set temeljnih i ujedno najkorisnijih funkcija.
CipherLab

Programi za terminale:

Pomoću CipherLab Power Suite alata za razvoj aplikacija stavit ćete svoje batch i bežične terminale u rad znatno brže i uz manji trošak. Prilagodba programa je moguća u svakom trenutku, potpuna kontrola je u vašim rukama.

CipherLab Power Suite software
Gotovi programi na terminalima:
Program za popis osnovnih sredstava
Program za inventuru robe na terminalu
Program za praćenje ulaza / izlaza robe sa skladišta

Driveri za termalne printere

...nisu ograničeni samo na Citizen i TSC brand, Seagull Scientific ima drivere za sve poznate proizvođače printera za etikete. Možete ih besplatno skinuti sa Seagull-ovih stranica, i uvjeriti se sami da su najbolji.

Kao pravi Windows driver, Seagull driver omogućava ispis iz bilo kojeg Windows programa. Moći ćete na termalni printer poslati stranicu iz Notepada, MS Office programa ili Corela jednako kao iz BarTendera.