• Vi ste ovdje
  •  
  • Početna
  •  
  • Proizvodi
  •  
  • Potrošni materijal za printere - sve kategorije

Potrošni materijal

Naljepnice
etikete

Za robe, pakete, transportna pakiranja i palete, za označavanje pozicija u skladištu, za osnovna sredstva, polugotove proizvode u procesu proizvodnje...   Najčešći potrošni materijal za tisak u bar-kod printerima su naljepnice ili etikete.

Dobavljive su u neograničenom broju dimenzija, oblika i kvalitete. Mogu biti od običnog papira, termo-osjetljivog papira ili sintetike.

Privjesnice
privjesnica

Na neke proizvode nije moguće ili nije praktično lijepiti etiketu. U tom slučaju sadržaj (bar kod, tekst deklaracije, sastav, cijenu itd.) možete otisnuti na privjesnicu koja se zatim učvrsti vezicom.

Sama privjesnica može biti od debljeg papira ili nekog sintetskog materijala. Često s jedne strane ima u tiskari otisnut logotip i druge nepromjenjive podatke. 

Kontinuirani medij
kontinuirani medij za tisak na bar-kod printeru

Papir u roli ne mora imati ljepljivo naličje, može se koristiti na primjer za tisak deklaracija ili cijena za police koje će rezač printera rezati na potrebnu duljinu.

Još ćešći oblik kontinuiranog medija za tisak su trake u roli od poliestera, najlona ili satena, za izradu ušivnih etiketa za odjeću i slične proizvode.

Termo-transfer trake
TTR

Kvalitetne termo-transfer trake, proizvedene prema tehničkoj specifikaciji i zahtjevu proizvođača printera osigurat će najbolji otisak na odabranoj podlozi, optimalne performanse vašeg printera i dulji život glave za pisanje.

Proizvode se u više boja, no crna je najekonomičnija, a daje najviši kontrast otisnutog barkoda i teksta.


Kod narudžbe potrošnog materijala treba uzeti u obzir i mogućnosti printera kojeg koristite: