Armor logo BarTender logo CipherLab logo Citizen logo Datalogic logo Mettler Toledo logo Ohaus logo TSC logo
CipherLab RS30 - novi pametni Android terminal

CipherLab RS30 serija terminala s Android 4.4 operativnim sustavom omogućuje korisničko sučelje poznato kao kod bilo kojeg osobnog smartphone. Veliki 4,7 inčni zaslon omogućuje da se podaci lako vide, što opet osigurava brz proces za svoje korisnike i omogućuje im da budu produktivniji.

Čvrsta ali lagana konstrukcija oslobađa korisnika opterećenja - uz samo 290 grama, RS30 nije nimalo teško imati u ruci cijeli radni dan.

Profesionalci će uočiti izvrstan odnos kvalitete, performansi i cijene. Istaknute značajke terminala:

  • - izbor tipa barkod skenera prema potrebama korisnika: 1D linear imager, 1D laserski skener ili 2D area imager
  • - operativni sustav Android 4.4 KitKat
  • - otporni Corning Gorilla Glass 3 IPS ekran 4.7" QHD 540x960 piksela, iznimno svijetle slike sa 510 NIT
  • - integriran 802.11b/g/n Wi-Fi, Bluetooth, GPS i podrška za 3G mrežu
  • - Cortex 1.3 GHz Quad Core procesor za brzi odziv aplikacija i OS performanse

Više o terminalu...TSC ME240 printer je odlikovan Taiwan Excellence nagradom

Registriran u više od 77 zemalja, Taiwan Excellence Award logo symbolizira predanost najvišim standardima u dizajnu i proizvodnji. Natjecanje još od 1992. svake godine organiziraju i provode visoke gospodarske institucije Taiwana (Bureau of Foreign Trade of the Ministry of Economic Affairs, Taiwan External Trade Development Council).

Taiwan Excellence Award se u nekoliko kategorija dodjeljuje proizvodu koji dokaže najvišu razinu inovativnosti, kvalitete i dodane vrijednosti za korisnika.

Ove godine više od 483 proizvođača – najveći broj do sada – predložilo je 1.221 proizvoda kao kandidate.

Selekcija se bazirala na 5 kriterija: istraživanje i razvoj, dizajn, kvaliteta, marketing i vlastita proizvodnja. Svaki proizvod je ocjenjivan od strane internacionalne skupine sudaca, i morao je jednako dobre ocjene dobiti u svakoj kategoriji. Suci su proveli više od dva mjeseca u evaluaciji pisanih prijedloga kandidata za svaki proizvod, i zatim još četiri dana u provjeri performansi proizvoda u radu.

Na temelju svih pet kriterija, TSC ME240 industrijski printer na naljepnice zaslužio je prestižnu nagradu u kategoriji "Computer Hardware & Peripherals" za 2013. godinu.

Više o printeru...Industrijski CP60 terminal

Na godišnjem okupljanju CipherLab partnera predstavljen je novi industrijski CP60 terminal.

Namijenjen najtežim radnim uvjetima, zaštićen od prašine i vodootporan, podnosi pad s visine 1,8 metara, radi na temperaturi od -20°C...

Više o terminalu...